The Basics

1. Wil jij weten hoe je camera werkt? 2. Een dag vol met tips hoe je te lichte of bewogen foto’s vermijd?  3. In een professionele studio?

Dan is nu je kans! In 1 dag leer ik je de basis van de fotografie met de workshop THE BASICS.

workshop

º Frustrerend is dat toch als je een foto wilt maken maar het lukt niet zoals jij wilt!

º Je wilt graag een mooie ‘wazige’ achtergrond bij een portret of een oneindig scherpe landschapsfoto, maar hoe creëer je dat nou met je camera?

º En niet meer op de automatische stand fotograferen, dat zou jij ook wel willen.

Daarom heb ik speciaal voor jou de workshop The Basics  ontwikkelt, een workshop basisfotografie in mijn daglicht studio. Het is geschikt voor alle soorten fotografie (van landschap tot macro). Ik leg je uit waarom je foto’s soms over- of onderbelicht zijn of nog erger …. bewogen (heel erg vervelend!). Het is gegarandeerd een leerzame dag in mijn daglichtstudio met een klein groepje mensen, dus heel veel ruimte om je vragen te stellen.

Hoe ziet deze dag eruit?

Allereerst zal ik de basis van de fotografie uitleggen d.m.v. voorbeeldfoto’s. Je krijgt daarbij de The Basics handleiding. Handig om mee naar huis te nemen dan kan je het allemaal nog rustig nalezen tijdens het oefenen.

Na de lunch zal ik je direct toepasbare tips & tricks geven voor het fotograferen van bijvoorbeeld een portret ; zoals houdingen en hoe je een bepaalde uitdrukking op het gezicht van je model kan ‘toveren’.  En gaan we uiteraard oefenen, als het weer goed is gaan we naar buiten en anders oefenen we in de studio. Een goed moment om gelijk je vragen te stellen! En ik kijk gelijk met je mee naar je instellingen en geeft je heel veel tips.

Deze workshop is geschikt voor zowel de beginner als de meer ervaren fotograaf.

Onderwerpen:

 • Uitleg camera
 • Verschillen van objectieven (lenzen)
 • Diafragma, sluitertijd en ISO waarde
 • Scherpte diepte
 • Witbalans
 • Compositie
 • Licht
 • Tips & tricks

Prijs: € 149 p.p inclusief BTW koffie/thee/frisdrank/lunch en hand out.

Klein groepje: aantal deelnemers minimaal 4 personen en maximaal 7. (Wees er dus snel bij!!)

Tijd: 10.30 – 16.00 uur (de workshop is 1 hele zaterdag of zondag)

Workshop data 2018:

 • zondag 07 januari 
 • zondag 11 februari
 • zaterdag 24 maart –
 • zaterdag 26 mei –
 • zaterdag 16 juni = VOL
 • zaterdag 20 oktober – nog 1 plaats / gaat definitief door

Vol = Vol

Wil jij niet meer fotograferen op de automatisch stand en je foto’s verbeteren?

MELD JE NU AAN VOOR DE WORKSHOP THE BASICS

Locatie: De studio is gevestigd in koffiebar InMiddels, lange Delft 127, Middelburg (1e verdieping/geen lift)

Wat heb je nodig?

 •  Een camera met instelmogelijkheden voor  diafragma en sluitertijd. Het maakt niet uit of het een digitale spiegel reflex camera of een kleine compact camera is.
 •  Pen en papier

Ben jij op zoek naar een workshop op maat, stuur me een bericht en  ik denk graag met je mee.

 

Aanmelden:

Wil jij je inschrijven voor de workshop? Leuk! Vul dan hier het aanmeldformulier in en ik zie je binnenkort in mijn studio.

Mocht je eerst nog wat meer informatie over de inhoud van de workshop willen hebben en/of deze geschikt voor je is, neem dan contact met me op via telefoonnummer  06-13452895 

 

Reacties van andere cursisten na het volgen van de workshop:

Leuke en leerzaam in een ontspannen sfeer! Aanrader!!! “
– Marjolein-

“Een workshop bij Linda gevolgd. Buiten het feit dat het heel leerzaam was en vol bruikbare tips zat, vond ik het heel relaxed. Geen gêne om vragen te stellen. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Een must-do voor een startend of ervaren fotograaf!”
-Debbie van Dam fotografie-

“Leuke cursus waarbij je leert om niet meer op de automatische stand te fotograferen. Gezellig, lekkere lunch en heel leerzaam.”
-Xandra-

“Super leuk om het ineens allemaal te begrijpen. Het ‘kwartje’ is gevallen
-Ingrid-

“Ik heb de workshop ervaren als zeer leerzaam. De verschillende facetten van het fotograferen zijn erg goed uitgelegd. Heb er echt iets van opgestoken
-Jan-

“De workshop vond ik erg leuk, informatie gekregen waar ik echt wel iets aan heb gehad. Het is een kwestie van veel doen, en dat probeer ik dan ook.”
-Anouska-

“Linda geeft hele gezellige duidelijke workshops waarvan je veel kunt leren. Door Linda kan ik nu nog beter mijn beroep uit oefenen als beginnend fotograaf. Zeker een aanrader!”
-Dinique-

 “Ik vond de basis fotografie cursus erg leuk en echt heel leerzaam. Heb een hoop nieuwe dingen geleerd over mijn camera die op een leuke manier wordt gebracht. Ook handig dat we na afloop een boekje meekregen met de gegeven informatie, zodat we die nog eens kunnen terug kijken”
-Verena-

“Ik vond de cursus heel leuk en leerzaam! Ik weet nu hoe ik mijn camera kan gebruiken zonder de automatische stand. Dit zorgt voor hele leuke foto’s. Het boekje wat je erbij krijgt is heel handig, als je even iets bent vergeten kan je het zo opzoeken. “
-Jordy-

“Ik vond het een zeer fijne en Prettige workshop.”
-Hub-

“De workshop vond ik zeer leerzaam.Linda kan goed uitleggen hoe de techniek van de camera werkt en kijkt mee naar waar de knoppen op jouw camera zitten. Fijn om in kleine groepjes te werken, alle ruimte voor vragen en voldoende tijd om te oefenen.Prettig om de theorie als naslagwerk mee te krijgen. Kortom voldoende handvatten om zelf aan de slag te gaan.”
-Ineke-

“Op 23 april kwam ik bij Linda voor een cursus fotografie. The basics, zoals die wordt genoemd. Ik heb mijn spiegelreflexcamera al een tijdje, maar eigenlijk wist ik niet wat ik er allemaal mee kon. Functie knop P/ A/ S/ M/ISO zeiden mij vrij weinig. Dus gebruikte ik met een spiegelreflexcamera alleen de automatische stand. Daar is de camera natuurlijk niet alleen voor gemaakt. Dus leek het mij verstandig om wat meer te weten over The basics van mijn camera. Zo kwam ik dus bij Linda. Ze heeft mij alles verteld met behulp van een PowerPoint en persoonlijke uitleg over ISO/ sluitertijd/ focus en handmatig instellen. Nadat het tot mij was doorgedrongen zijn we naar buiten geweest om te oefenen. Uitproberen wat de verschillende instellingen doen met mijn foto en wat te doen bij een foute en/ of minder mooie foto. Daarna weer terug naar de studio om kort samen te vatten wat voor informatie ik gekregen had. Kortom, veel geleerd en fijn persoonlijk contact bij hulp en vragen. Ik ben erg blij dat ik deze cursus gevolgd heb, ik weet nu hoe ik mijn camera optimaal kan gebruiken!
Linda, bedankt”
-Niki-

“Ik heb ontdekt dat ik de automatische stand niet veel meer gebruik omdat ik de foto’s nu beter kan aanpassen aan mijn wensen. Ik heb veel aan je workshop gehad. Bedankt!”
-Carla-

“Een leuke en interessante ochtend/middag gehad over de workshop fotografie. Heel veel geleerd. Er wordt naar je geluisterd en je gaat samen met je groep foto’s maken en daarbij komt iedereen aan bod. Lekkere lunch. Een zeer geslaagde ochtend/middag. Een aanrader als je meer te weten wilt komen over je eigen fotocamera!
-Denice-

Een aantal weken geleden heb ik de workshop ‘the basic’ bij Linda gevolgd. Eindelijk heb ik door hoe de ingewikkelde knopjes werken op mijn camera en lukt het mij echt om prachtige scherpe foto’s te maken. Ik hoopte dat ik een creatief stukje van mezelf zou ontdekken en dat ik gelukt! De sfeer tijdens de workshop was ongedwongen en gezellig. Alle vragen konden gesteld worden. Bedankt voor de fijne dag Linda!
– Daphne-

Contact

T +31 6 13452895 

lindahemmesfotografie@outlook.com

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden?

Nieuwsbrief

* indicates required

Instagram posts

ThePerfectWedding.nl

Linda Hemmes fotografie 10 uit 8 ervaringen