Thema maand maart: Eyes

Elke maand is het mogelijk om mee te doen aan de fotowedstrijd.

Het thema zal elke 1e van de maand bekend worden gemaakt op mijn Facebook pagina.


Voor de maand maart wordt het thema: Eyes


Op de één of andere manier vind ik de ogen altijd fascinerend. Ik hou van portretten maken en dan met de nadruk op de ogen. De ogen zeggen namelijk heel veel over iemand. Of het nou een mens of een dier is, als het licht mooi in de ogen valt en ze kijken op naar je lens, heb je al gauw een mooi portret te pakken.

Heb jij nou ook een tof portret waar de ogen uitspringen doe dan mee met de fotowedstrijd van deze maand!

Wat moet je doen als je mee wilt doen aan de wedstrijd:

Je kan je foto’s insturen door het wedstrijd formulier in te vullen, klik ook nog even op de voorwaarden voor meer informatie. Elke maand word er een winnaar gekozen via mijn Facebook pagina, deze maandwinnaar dingt mee met de hoofdprijs: een workshop fotografie (the Basics of masterclass). Heb jij één van deze workshops al gevolgd dan kan je ook kiezen voor een fotoshoot t.w.v. € 150,-. De hoofdprijs wordt eind van 2017 bekend gemaakt, als alle maandwinnaars uitgekozen zijn.

 


“Deze wedstrijd is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.

“De informatie die je verstrekt  door mee te doen aan deze wedstrijd verstrek je niet aan Facebook maar aan Linde Hemmes fotografie”

Contact

T +31 6 13452895 

lindahemmesfotografie@outlook.com

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden?

Nieuwsbrief

* indicates required

Instagram posts

ThePerfectWedding.nl