Elma & Jaz

 

Moeder & kind studio shoot

Elma & Jaz

Een aantal weken geleden deed ik een oproep op mijn Facebook pagina dat ik op zoek was naar moeders met hun kinderen. Een super leuk project waar ik binnenkort meer over kan vertellen. Elma wilde graag langskomen met haar dochter Jaz. Begin maart kwamen ze op vrijdagochtend naar de studio. Beneden in de coffeebar kwam ik ze ophalen.  Jaz had er zin in en nadat ze mij een handje had gegeven, ging ze verder iedereen in de winkel een handje geven. Super cute!!!  In de studio was het een en al fun! Ze vond het helemaal niet moeilijk om te poseren en rende lekker rond in de studio. Buiten waren ook allemaal boeiende dingen om te zien. Mensen liepen langs en soms nog een hondje! Hieronder nog een paar foto’s van deze gezellige shoot in de studio.

Contact

T +31 6 13452895 

lindahemmesfotografie@outlook.com

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden?

Nieuwsbrief

* indicates required

Instagram posts

ThePerfectWedding.nl

Linda Hemmes fotografie 10 uit 10 ervaringen