Mijn eigen stijl

Een eigen stijl ontwikkelen

Toen ik 7 jaar geleden aan de fotovakschool begon, hamerde ze erop dat je je eigen stijl moest krijgen. Ik worstelde toen eerst met de techniek en de connectie maken met mijn model en dacht ik krijg nooit mijn eigen stijl. Wanneer ga ik die nou ontdekken?

En vandaag stond ik met iemand naar mijn wand in de studio te kijken met mijn portretten en toen dacht ik daar ineens aan. Mijn eigen stijl! Ik kan nu wel na 7 jaar zeggen dat ik een eigen stijl heb. Qua fotograferen, qua zacht licht gebruik, de bepaalde connectie die ik maak met mijn model en dat ik toch weer elke keer die blik kan vangen. En dan uiteraard als finish touch de bewerking in photoshop.

Ik denk dat ik nu na 7 jaar mijn stijl kan omschrijven als zacht, romantisch en toch een beetje mysterieus door de blikken van mijn modellen en daar ben ik heel erg trots op!

Ben heel benieuwd hoe jullie mijn stijl zouden omschrijven?

 

Wil jij nou ook een prachtige foto van jezelf en dat in deze stijl, stuur me dan een bericht en dan vertel ik je er graag meer over.

Of je bent fotograaf en wilt meer weten over hoe ik te werk ga tijdens een shoot, bekijk dan of de masterclass portretfotografie iets voor jou is.

 

TOT SNEL!

Contact

T +31 6 13452895

info@lindahemmesfotografie.nl

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

ThePerfectWedding.nl

Linda Hemmes fotografie 10 uit 10 ervaringen

Instagram posts

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze Privacy & Cookie Policy. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten