Fotowedstrijd: thema Spring

Elke maand is het mogelijk om mee te doen aan de fotowedstrijd.

Het thema zal elke 1e van de maand bekend worden gemaakt op mijn Facebook pagina.


Voor de maand april wordt het thema: SPRING


Het zonnetje gaat weer schijnen, de buiten fotoshoots worden weer langzaam ingepland en je wordt er helemaal vrolijk van. De lente is weer begonnen. Daarom is het thema van deze maand  SPRING.  En dat kan je op twee manieren invullen, bijvoorbeeld met een leuke frisse lente foto of een spring foto.

Een aantal jaren geleden heb ik een macro lens gekocht, deze kon ik gebruiken bij portretfotografie maar ook om lekker op pad te gaan de natuur in en een bloemetje of een bijtje te fotograferen. Heerlijk is dat, je bent lekker buiten en je hebt gelijk een wandeling en als je goed kijkt kom je van alles tegen. Je hoeft helemaal niet zo ver te gaan, in je eigen tuin valt er al van alles te vinden.

Voor dit thema had ik nog een paar foto’s in mijn archief, maar ik ben ook nog even een paar uurtjes op pad gegaan niet ver van mijn eigen huis. Ik ben daar een stukje bos in gelopen en als je dan overal de eerste bloemetjes en het groen ziet, werd ik toch helemaal blij toen ik naar een open plek liep en daar stond een hele grote boom vol in de bloesem. Wauw!  De bloesem kan je maar een kleine periode in het jaar fotograferen (half maart tot ongeveer half mei). Dit hangt heel erg af van het weer, deze bloesem was alweer van de boom aan het waaien.

Ik ben benieuwd naar jullie foto’s en misschien is het een idee om deze maand eens op pad te gaan om te kijken wat je kan fotograferen. Ik ben erg benieuwd naar jullie foto’s!

Wil jij nou graag weten hoe ik die foto’s maak, geef je dan nu op voor de workshop the basics. Een basis fotografie workshop waar ik je uitleg hoe je onderstaande foto’s kan maken.

Hieronder een paar lente foto’s van mij. En ik heb de smaak te pakken en ga zeker binnenkort nog eens op pad 😉


Wat moet je doen als je mee wilt doen aan de wedstrijd:

Je kan je foto’s insturen door het wedstrijd formulier in te vullen, klik ook nog even op de voorwaarden voor meer informatie. Elke maand word er een winnaar gekozen via mijn Facebook pagina, deze maandwinnaar dingt mee met de hoofdprijs: een workshop fotografie (the Basics of masterclass). Heb jij één van deze workshops al gevolgd dan kan je ook kiezen voor een fotoshoot t.w.v. € 150,-. De hoofdprijs wordt eind van 2017 bekend gemaakt, als alle maandwinnaars uitgekozen zijn.

“Deze wedstrijd is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.

“De informatie die je verstrekt  door mee te doen aan deze wedstrijd verstrek je niet aan Facebook maar aan Linde Hemmes fotografie”

Contact

T +31 6 13452895 

lindahemmesfotografie@outlook.com

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden?

Nieuwsbrief

* indicates required

Instagram posts

ThePerfectWedding.nl

Linda Hemmes fotografie 10 uit 8 ervaringen