Fotowedstrijd thema: Dieren

Fotowedstrijd maand november

Elke maand is het mogelijk om mee te doen aan de fotowedstrijd

Het thema zal elke 1e  van de maand bekend worden gemaakt op mijn Facebook pagina. 


Voor deze maand wordt het thema: Dieren


Een nieuwe maand en weer een nieuw thema. Deze maand hebben we een hoog knuffel gehalte (behalve het varken ;)), het thema is namelijk  dieren. Dit is altijd weer een moeilijk thema maar wel een hele leuke. Dieren kan je namelijk geen instructies geven (behalve honden dan 😉 ). Het is dan nog leuker als die foto van dat dier dan ook helemaal gelukt is. Ik ben nieuwsgierig naar jullie dieren foto’s.

De selectie word op 25 november bekend gemaakt en dan kan er weer gestemd worden. Dus hou mijn Facebook pagina in de gaten, want je krijg geen bericht op je inzending.

Wil jij nou graag weten hoe ik die foto’s maak, geef je dan nu op voor de workshop the Basics. Een basis fotografie workshop waar ik je uitleg hoe je onderstaande foto’s kan maken.

Wat moet je doen als je mee wilt doen aan de wedstrijd:

Je kan je foto’s insturen door het wedstrijd formulier in te vullen, klik ook nog even op de voorwaarden voor meer informatie. Elke maand word er een winnaar gekozen via mijn Facebook pagina, deze maandwinnaar dingt mee met de hoofdprijs: een workshop fotografie (the Basics of masterclass). Heb jij één van deze workshops al gevolgd dan kan je ook kiezen voor een fotoshoot t.w.v. € 150,-. De hoofdprijs wordt eind van 2017 bekend gemaakt, als alle maandwinnaars uitgekozen zijn.


“Deze wedstrijd is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.

“De informatie die je verstrekt  door mee te doen aan deze wedstrijd verstrek je niet aan Facebook maar aan Linde Hemmes fotografie”

Contact

T +31 6 13452895 

lindahemmesfotografie@outlook.com

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden?

Nieuwsbrief

* indicates required

Instagram posts

ThePerfectWedding.nl

Linda Hemmes fotografie 10 uit 8 ervaringen