Fotowedstrijd maand mei

Elke maand is het mogelijk om mee te doen aan de fotowedstrijd.

Het thema zal elke 1e van de maand bekend worden gemaakt op mijn Facebook pagina.


Voor de maand april wordt het thema: HOEDEN


Elke maand is er een ander thema. Deze maand wilde ik een iets lastiger thema erin gooien 😉  Daarom is het thema van deze maand  HOEDEN.  (alles met een hoofddeksel mag, hoeden, bloemenkransen enz enz. Ik wist alleen geen goede titel voor dit thema haha)

Voor dit thema ben ik maar weer eens in mijn archief gaan snuffelen. Dacht eerst ‘waarom wilde ik ook al weer dit thema doen?’. Maar al snel bleek dat ik toch wel een aantal voorbeelden .

Ik ben benieuwd naar jullie foto’s en misschien is het een idee om deze maand eens op pad te gaan om te kijken wat je kan fotograferen. Ik ben erg benieuwd naar jullie foto’s!

Wil jij nou graag weten hoe ik die foto’s maak, geef je dan nu op voor de workshop the Basics. Een basis fotografie workshop waar ik je uitleg hoe je onderstaande foto’s kan maken.

Wat moet je doen als je mee wilt doen aan de wedstrijd:

Je kan je foto’s insturen door het wedstrijd formulier in te vullen, klik ook nog even op de voorwaarden voor meer informatie. Elke maand word er een winnaar gekozen via mijn Facebook pagina, deze maandwinnaar dingt mee met de hoofdprijs: een workshop fotografie (the Basics of masterclass). Heb jij één van deze workshops al gevolgd dan kan je ook kiezen voor een fotoshoot t.w.v. € 150,-. De hoofdprijs wordt eind van 2017 bekend gemaakt, als alle maandwinnaars uitgekozen zijn.


“Deze wedstrijd is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.

“De informatie die je verstrekt  door mee te doen aan deze wedstrijd verstrek je niet aan Facebook maar aan Linde Hemmes fotografie”

Hieronder een paar voorbeeld foto’s van mij.

Contact

T +31 6 13452895 

lindahemmesfotografie@outlook.com

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden?

Nieuwsbrief

* indicates required

Instagram posts

ThePerfectWedding.nl

Linda Hemmes fotografie 10 uit 8 ervaringen