Fotowedstrijd maand juni

Fotowedstrijd maand juni

Elke maand is het mogelijk om mee te doen aan de fotowedstrijd.

Het thema zal elke 1e (oeps deze maand niet dus 😉 ) van de maand bekend worden gemaakt op mijn Facebook pagina. 


Voor de maand juni wordt het thema: PAALHOOFDEN


Een nieuwe maand en weer een nieuw thema. Eén van mijn favorieten: Paalhoofden! Als families mij benaderen voor een fotoshoot krijg ik altijd te horen, ons lijkt het leuk om een shoot te doen op het strand met paalhoofden. Het is altijd zo leuk om de paalhoofden in je beeld erbij te betrekken of ik nou in Vlissingen, Dishoek, Zoutelande, Oostkapelle en niet te vergeten Zoutelande ben. Dus genoeg mogelijkheden!

Ook kan je er zulke leuke dingen mee doen met de trouwringen van het bruidspaar. Een bruiloft op het strand, wie wil dat nou niet?

Ik ben benieuwd naar jullie foto’s en misschien is het een idee om deze maand eens op pad te gaan om te kijken wat je kan fotograferen. Paalhoofden zijn ’s avonds ook super mooi om te fotograferen of met de zee en een lange sluitertijd. Verras mij!

Wil jij nou graag weten hoe ik die foto’s maak, geef je dan nu op voor de workshop the Basics. Een basis fotografie workshop waar ik je uitleg hoe je onderstaande foto’s kan maken.

Wat moet je doen als je mee wilt doen aan de wedstrijd:

Je kan je foto’s insturen door het wedstrijd formulier in te vullen, klik ook nog even op de voorwaarden voor meer informatie. Elke maand word er een winnaar gekozen via mijn Facebook pagina, deze maandwinnaar dingt mee met de hoofdprijs: een workshop fotografie (the Basics of masterclass). Heb jij één van deze workshops al gevolgd dan kan je ook kiezen voor een fotoshoot t.w.v. € 150,-. De hoofdprijs wordt eind van 2017 bekend gemaakt, als alle maandwinnaars uitgekozen zijn.


“Deze wedstrijd is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.

“De informatie die je verstrekt  door mee te doen aan deze wedstrijd verstrek je niet aan Facebook maar aan Linde Hemmes fotografie”

Contact

T +31 6 13452895 

lindahemmesfotografie@outlook.com

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden?

Nieuwsbrief

* indicates required

Instagram posts

ThePerfectWedding.nl

Linda Hemmes fotografie 10 uit 8 ervaringen