Fotowedstrijd maand juli en augustus

Fotowedstrijd maand juli en augustus

Elke maand is het mogelijk om mee te doen aan de fotowedstrijd.

Het thema zal elke 1e  van de maand bekend worden gemaakt op mijn Facebook pagina. 


Voor de maand juli & augustus wordt het thema: SUMMER


Een nieuwe maand en weer een nieuw thema. En hoe toepasselijk…..het thema Summer. En dit thema is voor zowel juli als augustus. Dus die gezellige zonnige foto’s kan je ook op vakantie maken. Foto’s waar we allemaal blij van worden. Ik hou ervan! Vorige week was het al zo heerlijk weer, dan ben ik natuurlijk gelijk op het strand te vinden 😉 en ik hoop dat we nog meer zonnige dagen hebben deze zomer.

Een heel breed thema natuurlijk, maar dan heb je ook veel keuze! Ik ben benieuwd naar jullie foto’s en als het nou weer een mega zonnige dag is ga dan eens op pad of heel vroeg of aan het einde van de dag als de zon bijna onder gaat 😉

Omdat dit thema over twee maanden wordt verdeeld, worden de geselecteerde foto’s pas op 25 augustus bekend gemaakt.

Wil jij nou graag weten hoe ik die foto’s maak, geef je dan nu op voor de workshop the Basics. Een basis fotografie workshop waar ik je uitleg hoe je onderstaande foto’s kan maken.

Wat moet je doen als je mee wilt doen aan de wedstrijd:

Je kan je foto’s insturen door het wedstrijd formulier in te vullen, klik ook nog even op de voorwaarden voor meer informatie. Elke maand word er een winnaar gekozen via mijn Facebook pagina, deze maandwinnaar dingt mee met de hoofdprijs: een workshop fotografie (the Basics of masterclass). Heb jij één van deze workshops al gevolgd dan kan je ook kiezen voor een fotoshoot t.w.v. € 150,-. De hoofdprijs wordt eind van 2017 bekend gemaakt, als alle maandwinnaars uitgekozen zijn.


“Deze wedstrijd is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.

“De informatie die je verstrekt  door mee te doen aan deze wedstrijd verstrek je niet aan Facebook maar aan Linde Hemmes fotografie”

Contact

T +31 6 13452895 

lindahemmesfotografie@outlook.com

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden?

Nieuwsbrief

* indicates required

Instagram posts

ThePerfectWedding.nl

Linda Hemmes fotografie 10 uit 8 ervaringen