Foto wedstrijd

Elke maand is het mogelijk om mee te doen aan de fotowedstrijd.

Het thema zal elke 1e van de maand bekend worden gemaakt op mijn Facebook pagina.


Voor de maand februari wordt het thema: zwart/wit


Ik fotografeer altijd in kleur, maar kan het bij het bewerken in photoshop van mijn portretten toch niet laten om ze altijd even om te zetten naar zwart/wit. Je krijgt er gelijk een heel ander beeld door! Nu ben ik benieuwd naar jullie zwart/wit foto’s. Zoals je ziet blijft de sfeer in mijn foto’s heel erg zacht maar misschien heb jij wel een heel erg tof portret met heel veel contrast.

Wat moet je doen om mee te doen aan de wedstrijd:

Je kan je foto’s insturen door het wedstrijd formulier in te vullen, klik ook nog even op de voorwaarden voor meer informatie. Elke maand word er een winnaar gekozen via mijn Facebook pagina, deze maandwinnaar dingt mee met de hoofdprijs: een workshop fotografie (the Basics of masterclass). Heb jij één van deze workshops al gevolgd dan kan je ook kiezen voor een fotoshoot t.w.v. € 150,-


“Deze wedstrijd is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook.

“De informatie die je verstrekt  door mee te doen aan deze wedstrijd verstrek je niet aan Facebook maar aan Linde Hemmes fotografie”

Contact

T +31 6 13452895 

lindahemmesfotografie@outlook.com

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden?

Nieuwsbrief

* indicates required

Instagram posts

ThePerfectWedding.nl

Linda Hemmes fotografie 10 uit 8 ervaringen