Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een fotoshoot?

Contactformulier

Allereerst bedankt voor je interesse voor mijn fotografie. Om het doorsturen van de nodige informatie op je wensen af te stemmen wil ik

je vragen om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Ik zal je een antwoord geven op je vraag of een vrijblijvende offerte sturen.

Klik na het invullen van alle velden helemaal onderin op verzenden.

De aanvraag zal dan naar mij door worden gestuurd en er zal een bevestigingsantwoord te zien zijn indien het gelukt is.

TIPAls je niets van mij terug verneemt, raadpleeg dan zeker je ONGEWENSTE e-mails, want daar kan het antwoord in terecht zijn gekomen.

Dank je wel voor het invullen van dit contactformulier! Je ontvangt binnen 48 uur een reactie terug van mij.                                                                                                          Heb je sneller een antwoord nodig bel me dan op nummer +31 6 13452895.

TIP Als je niets van mij terug verneemt, raadpleeg dan zeker je ONGEWENSTE e-mails, want daar kan het antwoord in terecht zijn gekomen.

Please check your SPAM inbox .

Bij het invullen van het contactformulier zullen de persoonsgegevens voor een bepaalde periode bewaard worden voor het verlenen van service, maar de ingezonden informatie zal niet worden gebruikt voor marketing doeleinden. Bij het gebruiken van dit contactformulier ga je akkoord met het opslaan en verwerken van de door jou opgegeven gegevens door deze website, zoals aangegeven in onze Privacy Policy. Voor de volledige privacy verklaring klik hier.

 

Hopelijk tot snel!

Algemene voorwaarden 

 
 Adres studio:

InMiddels

Lange Delft 127

4331 AM Middelburg

Op de eerste verdieping van InMiddels vind je de studio (Er is geen lift aanwezig). Studio is on the first floor, no elevator!

Een afspraak maken ?

Alle dagen mogelijk tussen 9.00 – 18.00. Daarbuiten op aanvraag. Bezoek aan de studio alleen op afspraak mogelijk.

+31 6-13452895

lindahemmesfotografie@outlook.com

Facebook

Instagram 

Perfect Wedding

 

Publicatie & promotie

Bij het maken van een afspraak stem je in dat alle foto’s uit de fotoshoot ter promotie kunnen worden gebruikt op mijn website, blog, gedrukte portfolio of als promotie materiaal. Mocht je hier bezwaar tegen hebben laat het me dan weten voor of tijdens onze afspraak. Als je foto’s publiekelijk gebruikt (bv social media) is dat alleen toegestaan met naamsvermelding. Wil je de foto’s commercieel gebruiken dien je eerst met mij contact op te nemen.

Routebeschrijving

Vanuit richting Bergen op Zoom/Goes Volg de A58, neem de afslag 39 Middelburg Centrum. Sla op de rotonde rechtsaf naar de Schroeweg, rechtdoor passeer de spoorwegovergang en sla na de Schroebrug bij het stoplicht rechtsaf naar het Groene Woud. Volgend stoplicht links stationstraat. Einde rechts Londense kaai. Aan het einde van de Rouaanse kaai links, Rotterdamse kaai. Daarna doorrijden tot het Damplein (zie voor parkeren Damplein of parkeergarages hieronder).

Vanuit Zeeuws Vlaanderen Via de Westerscheldetunnel bij Terneuzen, daarna de A58 volgen richting Middelburg/Vlissingen. Zie verder als boven vanuit richting Goes.

Voor een routebeschrijving naar de studio locatie InMiddels klik hier

Parkeren

In het oude stadscentrum van Middelburg geldt betaald parkeren. De parkeerduur is voornamelijk beperkt. Lang parkeren is wel mogelijk op de parkeerterreinen en in de parkeergarages.

In de binnenstad van Middelburg geldt betaald parkeren op : maandag t/m zaterdag van 08.00-20.00 uur.  Tarief kerncentrumgebied is € 2.10/uur. ZONDAG vrij parkeren
De parkeerduur in het centrum is max 2 uur muv 4 uur op het Damplein.  Het Damplein is ongeveer 200m van de studio.

Onbeperkt kunt u parkeren in het gebied rond het centrum op de Hof van Tange en  Loskade. Tarief € 1,80/uur, max dagtarief € 10,00.

U kunt in de vijf parkeergarages in of vlakbij het centrum onbeperkt en goedkoop, soms zelfs gratis parkeren. De parkeergarages zijn permanent open.

Parkeergarages Middelburg

P1 – Achter de Houttuinen 12 – 4331 NJ Middelburg
P2 – Geere – Beenhouwerssingel – 4331 Middelburg
P3 – Het Groene Woud – Het Groene Woud 1 – 4331 NB Middelburg
P4 – Kousteensedijk 1 – 4331 – JE Middelburg
P5 – Kanaalweg – 4337 Middelburg (€ 0.75 p.u.)
Parkeren op zon- en feestdagen is gratis, zowel op straat als in parkeergarages.

 

KVK nr: 53596234 | BTW nr: NL149337255B01 | NL15 RABO 0163 3919 20 | BIC RABONL2U

 

Contact

T +31 6 13452895 

lindahemmesfotografie@outlook.com

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden?

Nieuwsbrief

* indicates required

Instagram posts

ThePerfectWedding.nl

Linda Hemmes fotografie 10 uit 8 ervaringen