Beestachtigste shoot ever

De Waterputhoeve, Sint Laureins

Vorige week was ik in België om een heel leuk Bed & breakfast te fotograferen. Omdat er heel veel dieren rondlopen moesten die natuurlijk ook allemaal op de ‘kiek’ gezet worden 🙂

En aangezien ik dat nu super leuk vind om te doen…..portretten maken of het nou van dieren of van mensen is 😉

Alles kwam er voorbij, de aller schattigste eendjes (die wel een beetje mijn richting opgedreven moesten worden door 2 assistentes maar goed….moeder eend was daar niet zo heel erg blij mee), schaapjes, een ezel, haan, kat, nieuwsgierige geitjes, de wildste hond ever (te vergelijken met een stuiterbal) en Knor het varken.

Het was dan ook wel een beetje een vieze shoot, met m’n kont in de kippenstront om een varken die aan het eten is te fotograferen, waarbij het voer om m’n lens en om m’n oren aan het vliegen was. Volgens mij heb ik zelfs nog wat uit mijn haar gehaald…..eeeek! Alles voor een goed foto.

Voor jullie alvast een preview van deze superleuke shoot……binnenkort meer!

De Waterputhoeve, Sint Laureins BE

De poes was ook blij dat het zonnetje ging schijnen en ik ook, want kijk eens naar deze prachtige ogen!

Gelukkig had Knor heel veel honger, want als hij zijn snuit door het deurtje had gestoken terwijl ik daar in het hooi + kippen…. zat. Dan was ik echt gaan gillen haha.

Even van dichtbij bekijken wat ik nou allemaal aan het doen ben met dat apparaat.

Oooh ik was gelijk verliefd! Kijk nu eens wat schattig en dat kleine gele dotje….adorable!

 

Binnenkort meer te lezen in mijn blog  van deze leuke shoot.

Contact

T +31 6 13452895

info@lindahemmesfotografie.nl

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

ThePerfectWedding.nl

Linda Hemmes fotografie 10 uit 10 ervaringen

Instagram posts

Wij gebruiken cookies voor doeleinden die staan beschreven in onze Privacy & Cookie Policy. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten