Alweer een super tof jaar voorbij, op naar de volgende

23 september 2011 – 23 september 2017

Zes jaar alweer, wat gaat de tijd toch hard! Vandaag 6 jaar geleden schreef ik mij in bij de kamer van Koophandel, ik was toen nog bezig met de fotovakschool maar voelde dat ik dit moest doen. En nu 6 jaar later, wow, wat is er veel gebeurd in die jaren. En vooral het laatste jaar! Want toen ik mij inschreef kon ik me nog niet zo goed voorstellen dat ik 5 jaar later echt helemaal voor de fotografie zou gaan en dat is toch wat ik heb gedaan. En wat er dan allemaal op je pad komt is gewoon eigenlijk niet te geloven!  Ik heb zoveel leuke dingen mogen doen en zoveel inspirerende mensen ontmoet. Ben samen met Digna de binnenkijker gaan schrijven en fotograferen voor de Zeeuwze.nl en we hebben al heel Zeeland rond gecrossed. Mooie bruiloften mogen meemaken en heel de zomer met verschillende families rond gerend op de vele stranden van Zeeland en zelfs awards gewonnen!

En natuurlijk heb ik daarnaast niet stil gezeten! Er staan hele leuke dingen op de planning en de fotoshoots daarvoor staan ook al in de agenda. Spannend allemaal, maar kan daar helaas nog niks over verklappen. Maar houd mijn Facebook pagina in de gaten, binnenkort meer over mijn nieuwe plannen!

En wie jarig is trakteer! Deze traktatie en hoe je deze kan winnen komt in de nieuwsbrief te staan van 1 oktober. Heb je je nog niet ingeschreven maar ben je wel nieuwsgierig wacht dan niet te lang en schrijf je in hier onderaan de pagina ⇓

Hieronder een greep uit de shoots van afgelopen jaar!

Contact

T +31 6 13452895 

lindahemmesfotografie@outlook.com

Studio Middelburg, Zeeland NL

Social

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden?

Nieuwsbrief

* indicates required

Instagram posts

ThePerfectWedding.nl

Linda Hemmes fotografie 10 uit 8 ervaringen